Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste opplevelsen på nettstedet. Ved å fortsette, aksepterer du samtidig vår bruk av informasjonskapsler.
Les mer om vår policy for personvern og informasjonskapsler

Utläggning av Bentomat bentonitmatta

Kvalitetssikring

For å sikre en høy kvalitet og oppnå høye funksjonskrav anvender CETCO en patentert produksjonsprosess. En nålefiltingsprosess innkapsler Sodiumbentonitten mellom to lag av geotekstiler. Fordelen med denne teknikken er at leiren blir liggende stabilt i membranet og vandrer ikke omkring hverken i tørr eller våt tilstand. Gjennom kontinuerlig testing på laboratoriet opprettholdes de høye kravene på kvalitet.

Tekniske egenskaper

Leirmembran fra CETCO har høye hydrauliske egenskaper og er enkel å installere. De kan til og med fremstilles med ekstra resistens mot forurenset vann.

 

BENTOMAT® Bentonittmembran (Bentonittmatte)

Bentonittmatter fra CETCO er høykvalitets geosyntetisk leirmembran fremstilt av Bentonitt dekt av geotekstil eller geomembran. CETCO er verdensledende innen leirmembran og har en lang erfaring med konstruksjon av disse produktene. All denne erfaringen og kunnskap finns i samtlige produkter som fremstilles av CETCO.

 

CETCOs geosyntetiske bentonittmatter tilbyr en rekke fordeler fremfor tradisjonelle sammenpressede leirmembraner. De har en forbedret hydraulisk kapasitet, er lettere å installere og er mer volumeffektive per arealenhet.

 

Gjennom en unik selvlegende egenskap hos Sodiumbentonittbasen, så har disse membranene en høy resistens mot sprekkutvikling som vanligvis oppstår i sammenpakkede leirmembraner på grunn av gjentagende frysing og tining som vanligvis forekommer om høsten og vinteren i det Skandinaviske klima. Bentomat tilbys i ulike modeller, tilpasset for å passe til akkurat ditt spesifikke behov.

 

Vi tilbyr følgende Bentomat-produkter:

 

▪ Bentomat AS 3 modeller

▪ Bentomat NS 24 modeller

▪ Bentomat CL 30 modeller

▪ Bentomat HQ 24 modeller

 

Detaljbild Bentomat CL Detaljbild Bentomat CLT

Bentomat CL

Bentomat CLT.