Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste opplevelsen på nettstedet. Ved å fortsette, aksepterer du samtidig vår bruk av informasjonskapsler.
Les mer om vår policy for personvern og informasjonskapsler

Kvalitetssikring

Produsert i henhold til ISO 9001:2008
CE-merket

 

Tekniske egenskaper

Enkadrain drenerer ved trykk opp til 400 kPa

 

Rullstørrelse for Enkadrain 5000-serien er 5x100 m. Enkadrain 5004 finnes også i størrelsen 2x50 m.

 

Kjernen i Enkadrain er vanligvis produsert av polypropylen. Begge sider dekkes av filt av ikkevevd geotekstil, men man kan også bestille Enkadrain med for eksempel tettemembran på den ene siden.

 

Dreneringsmatter

Enkadrain 5004, 5006

Enkadrain er syntetiske dreneringsmatter med meget stor dreneringskapasitet. De brukes ved horisontal drenering og horisontal beskyttelse og er meget godt egnet for avfallslagring der det stilles store krav til gassdrenering, membranbeskyttelse, drenering og perkolatoppsamling og separasjon. Enkadrain brukes også som såkalt fransk drenering i dreneringsdiker langs veirabatter og lignende. Andre egnede bruksområder er parkeringsdekke, bruer, bassenger, takhager, kjellervegger, tunneler, og permanente forskalinger m.m.

 

Den fleksible 3-dimensjonelle kjernen i Enkadrain består av nylon, polyester eller polyethylen. For spesielle formål ved f.eks. kjemisk påvirkning, kan dreneringskjernen også fremstilles i et annet material. Enkadrain kan fremstilles med geotekstil på den ene eller begge sider med det formål å separere og filtrere. Den kan også fremstilles med en vanntett membran på den ene siden.

 

Fordeler

▪ Enkadrains produktsortiment er komplett og omfatter bl.a. dreneringstyper som kan motstå påvirkninger på opp til 400 kPa.

▪ Å installere Enkadrain kan ofte erstatte flere tidkrevende arbeidsoppgaver, spesielt ved arbeider som innebærer membranbeskyttelse, drenerings- og separasjonslag.

▪ Enkadrain er plassbesparende, f.eks. kan drenering- og beskyttelseslaget ved anlegning av takhage reduseres fra 20-30 cm til kun 5 mm. Dette gjør at Enkadrain er svært vektreduserende sammenlignet med et tradisjonelt drenerings- og beskyttelseslag.

▪ Ved installasjon kan den opprinnelige jorden tilbakeføres slik at dreneringsgrus i sammenheng med drenering av vegger blir overflødig.

 

 

▴ Til toppen av siden


 

GSE Fabrinet

FabriNet er produktnavnet på dreneringsmatte fra GSE. Den består av en strukturell dreneringskjerne av 3-dimensjonale geonettt (HDPE) og to lag av geotekstil (nålefiltet PP). En dreneringsmatte er en pakkeløsning siden den både separerer og drenerer og kan derfor være et effektivt og billig alternativ ved drenering.

 

 

▴ Til toppen av siden