Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste opplevelsen på nettstedet. Ved å fortsette, aksepterer du samtidig vår bruk av informasjonskapsler.
Les mer om vår policy for personvern og informasjonskapsler

 

 

Geonett

Etablering av konstruksjoner på løst underlag skaper ofte stabilitetsproblemer. En kostnadseffektiv løsning på dette problemet er bruk av geonett.

 

Vi har i vårt sortiment både ekstruderte og vevde geonett. Produktene er et resultat av omfattende forskning og testing ved uavhengige laboratorier og nasjonale myndigheter.

 

 


 

Geonett

Vevde geonett

De vevde geonettene består av sterke PET-fiber med PVC-belegg. Fleksibiliteten hos det vevde geonettet gir en effektiv låsing, selv ved varierende steinstørrelse. Den forholdsvis lave vekten gjør det vevde geonettet lett å arbeide med, noe som sparer arbeidstid.

 

 

▴ Til toppen av siden


Planstive geonett

Geonett

Toaxiale geonett har blitt produsert spesielt for armering av ubundet friksjonsmaterial. For konstruksjon av vegdekke, trafikkerte områder, fundament og lastefordelingsplattformer.

 

Tensar toaxiale geonett låser effektivt med friksjonsmaterialet. Når materialet pakkes over nettet trenger det delvis gjennom åpningene og skaper en sterk låsing.

 

 

▴ Til toppen av siden